Brasserie Lidwien is het à la carte buffetrestaurant van Frankeland waar bewoners, gasten en ouderen uit de wijk dagelijks hun maaltijd kunnen nuttigen. Bij mooi weer kan dat ook op het buitenterras. Brasserie Lidwien is daarnaast de gehele dag geopend met een uitgebreide kaart voor koffie, thee, (fris)drank en snacks.
Introductie

Professionele keuken

In de keuken van locatie Frankeland worden dagelijks gemiddeld 800 maaltijden bereid. Er is keuze uit drie verschillende menu’s waarvan alle gerechten afzonderlijk te kiezen zijn. U kunt dus zelf uw menu samenstellen met gerechten die u het lekkerst vindt. De warme maaltijd kunt u zowel ’s middags als ’s avonds nuttigen.

 

Brasserie LidwienHet keukenteam streeft naar een hoge kwaliteit van de maaltijden. Goed en lekker eten en drinken zijn immers belangrijke aspecten in het welzijn van onze bewoners en klanten. De smaak van vroeger, herkenning en de juiste bereiding van de maaltijd worden dagelijks door een enthousiast keukenteam gerealiseerd. Ook luisteren we gericht naar onze doelgroepen en spelen snel in op nieuwe wensen en aanpassingen die nodig zijn voor zowel bewoners als medewerkers. Kortom, gastvrijheidszorg staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Ambiance

Brasserie LidwienUiteraard bent u van harte welkom in onze gezellige brasserie waar u naast de aangeboden menu’s ook dagspecials kunt kiezen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze heerlijke wijnkaart.

Het restaurant biedt een sfeervolle ambiance waarin de gasten persoonlijke aandacht krijgen en zij zelf kunnen aangeven wat zij willen eten en hoe laat zij aan tafel gaan.

 

Specialiteitenrestaurant

Brasserie LidwienPopulair is het maandelijks terugkerende Specialiteitenrestaurant. Onder het genot van live-muziek wordt de gasten een exclusief viergangendiner geserveerd, voorafgegaan door een aperitief en amuse en afgesloten met koffie en digestief.

Elke maand wordt een uniek menu samengesteld, waarbij ook gerechten uit de buitenlandse keuken aan bod komen.

Contact

Mirzet Mehmedagic

facilitair manager

010 - 426 49 25

Locatie

Frankeland

Sint Liduinastraat 10

3117 CS Schiedam

routekaart