Werken in één van de locaties van de Frankelandgroep betekent niet zomaar in een zorginstelling werken. De Frankelandgroep pretendeert méér te zijn dan dat.

Voor onze bewoners en klanten, maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers. Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen en daardoor gebeurt er veel!

Introductie

Personeelsbeleid

De tevredenheid van onze klanten en bewoners is vooral te danken aan de geweldige inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Samen vormen zij een team waarin het prettig werken is. Ons personeelsbeleid is erop gericht dat de medewerkers binnen de Frankelandgroep gezond, veilig en met veel plezier kunnen werken.

 

Arbeidsvoorwaarden

De Frankelandgroep zorgt voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functiebeschrijvingen zijn duidelijk en conform de FWG ingedeeld. Er kan gebruik worden gemaakt van een ‘fiets van de zaak’. Medewerkers van de Frankelandgroep zijn gratis lid van de Sport- en Recreatieclub in Frankeland en kunnen daarmee gebruik maken van zwembad, fitheidsruimte en zonnebank. Tegen gereduceerd tarief kunnen medewerkers tevens gebruik maken van de vakantievilla’s die de Frankelandgroep bezit in Rockanje en Spanje.

 

Beleidsdagen

Elke medewerker heeft jaarlijks een beleidsdag samen met het eigen team. Tijdens deze dag gaan gezelligheid en informatie-uitwisseling hand in hand. Dit draagt bij tot een duidelijke communicatie over het beleid van de Frankelandgroep en de doelen voor het komende jaar.

 

Duurzame inzetbaarheid

Onze visie op duurzame inzetbaarheid is dat we graag willen dat onze medewerkers zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk zijn en blijven voor onze bewoners en cliënten. Daarom zorgt de Frankelandgroep voor goede arbeidsomstandigheden, veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, is er aandacht voor de preventie van verzuim, motivatie en leefstijl. Zowel het lage verzuimpercentage als de hoge score op medewerkerstevredenheid zijn indicaties dat we daar goed in slagen.

‘Zin in beweging’ is het motto van ons programma rondom gezonde leefstijl. Een programma waarmee we duurzame inzetbaarheid en gezonde leefstijl promoten.

Hierin is aandacht voor beweging, gezond eten en gezond leven.

 

medewerkers

 

medewerkers