De Frankelandgroep bezit in het Spaanse dorp Benissa, vlakbij Calpe, de vakantievilla La Sorpresa (‘de verrassing’). De tegen een berg gelegen driehonderd jaar oude wijnboerderij (finca) biedt prachtig uitzicht op zee en de omringende bergen. Op slechts 15 minuten afstand liggen de grote boulevard en het mooie strand van Calpe.

Villa

De villa staat op 12.500 m² grond en beschikt over alle denkbare faciliteiten. Een grote living, een uitgebreide eetkeuken, diverse kleinere zitjes en een groot aantal slaap- en badkamers bieden ruimte aan 18 personen. De finca, overige gebouwen en het buitengebeuren zijn prachtig betegeld. Bovendien beschikt de villa over een grote wijnkelder (bodega) die ook voor feesten geschikt is.

 

De onderstaande video geeft een impressie van La Sorpresa:

 

 

uitzichtUitzicht

Vanaf de grote veranda en de diverse overdekte terrassen is er schitterend uitzicht op de grote tuin waarin fruit-, amandel- en olijfbomen groeien.

In de tuin zijn verder 2 grote zwembaden, een jacuzzi, een sauna, een barbecue en een tennisbaan aangelegd.

 

 

Doelgroep

PalmboomLa Sorpresa is bedoeld voor klanten van de Frankelandgroep en 55+ers uit de regio. Doel is, volgens de visie van de Frankelandgroep, mensen in een veilige en vertrouwde omgeving vakantie te laten vieren. Die veilige en vertrouwde omgeving wordt dankzij vrijwilligers, die de vakantievierders zo nodig begeleiden, mogelijk gemaakt.

 

Contact

(de heer) Hennie van der Gaag

coördinator welzijn

010 - 426 49 25

Locatie

Villa La Sorpresa

Olta 37

03710 Calpe/Benisa

Alicante

Spanje

 

La Sorpresa

Vakantievilla 'La Sorpresa'

» naar foto-album